Najim Laachraoui, suspectat că a participat la atacurile din Bruxelles, arestat

Postat la 23 martie 2016 102 afişări

Najim Laachraoui, suspectat că a participat la atacurile din Bruxelles, arestat

Najim Laachraoui, suspectat că a participat la atacurile care au avut loc marţi la Bruxelles, a fost arestat, însă Parchetul federal nu a confirmat încă această informaţie, potrivit site-ului dhnet.be.

Acesta ar fi fost arestat în comuna Anderlecht, situată în apropiere de Bruxelles.

De asemenea, urme din ADN-ul său au fost găsite "pe un material exploziv folosit în atacurile" care au avut loc la Paris în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, soldate cu 130 de morţi.

Bărbatul, plecat în Siria în februarie 2013, era urmărit de poliţie începând cu data de 4 decembrie.

"În urma anchetei s-a putut stabili că numitul Soufiane Kayal poate fi identificat cu numele de Laachraoui Najim, născut pe data de 18 mai 1991, plecat în Siria în februarie 2013", a anunţat Parchetul într-un comunicat, fară a preciza naţionalitatea individului.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/najim-laachraoui-suspectat-ca-a-participat-la-atacurile-din-bruxelles-arestat-15139733
15139733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.