Bloomberg: Trei evenimente ce pot determina volatilitatea pieţei în această săptămână

Postat la 05 iunie 2017 83 afişări

Ruperea relaţiilor diplomatice cu Qatar a celor patru ţări din zona Golfului, alegerile din Marea Britanie şi mărturia pe care fostul director al FBI, James Comey, o va depune în Senatul SUA sunt trei evenimente ce pot determina o volatilitate a pieţei în această săptămână, anunţă Bloomberg.

Bloomberg: Trei evenimente ce pot determina volatilitatea pieţei în această săptămână

Investitorii care caută o revenire a volatilităţii pieţei ar putea vedea o oportunitate în această săptămână, riscurile geopolitice fiind în creştere, informează Bloomberg.

Decizia unei alianţe formată din patru ţări, condusă de Arabia Saudită de a rupe legăturile diplomatice cu Qatar, este doar primul semnal din săptămâna plină de evenimente care ar putea determina mişcări mari pe pieţele mai largi, completând o listă tot mai mare cu puncte fierbinţi, care include situaţia din Peninsula Coreeană şi cel mai recent scandal politic din Brazilia (fostul deputat brazilian Rodrigo Rocha Loures, consilier şi prieten apropiat al preşedintelui Michel Temer, a fost arestat recent în locuinţa sa din Brazilia, în cadrul unei anchete anticorupţie care îl vizează şi pe şeful statului), arată Bloomberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.