Bloggerii din toata lumea, invitati in premiera la Vatican. Vezi aici cum poti sa te inscrii

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 09 aprilie 2011 29 afişări

Dupa ce a incurajat preotii sa foloseasca internetul si a creat conturi de Facebook si YouTube pentru apropiata beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea, Vaticanul invita acum bloggerii din toata lumea la o intalnire, in data de 2 mai, la o zi dupa ceremonia de beatificare.

Este prima data cand bloggerii sunt invitati sa discute cu reprezentanti ai Vaticanului, in intentia de a lega un dialog cu ei, de a intelege mai bine lumea new media, felul cum se raporteaza autorii de bloguri la societate si la comunicarea online, dar si de a-si imbunatati imaginea in ochii lor.

Cei care vor sa participe la intalnire pot trimite solicitari pe adresa blogmeet@pccs.it, in care sa includa un link catre blogurile lor.

Intalnirea, organizata de Consiliile Pontificale pentru Cultura si Comunicatii Sociale, va avea loc in dupa-amiaza de 2 mai la Palazzo San Pio X, in Via della Conciliazione nr. 5. Bloggerii au asigurata traducerea simultana a discutiilor in italiana, engleza, franceza, poloneza si spaniola.

Numarul de locuri este limitat la 150, precizeaza biroul de presa al Vaticanului, iar selectia celor care vor lua parte va fi facuta asa incat sa poata avea acces bloggeri din cat mai multe tari, autori de bloguri cat mai diferite ca tipologie (personale, specializate, institutionale).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bloggerii-din-toata-lumea-invitati-in-premiera-la-vatican-vezi-aici-cum-poti-sa-te-inscrii-8141863
8141863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.