Blaga: Voi avea o discuţie cu Canacheu despre deplasarea în Taiwan. A procedat copilăreşte

Postat la 12 august 2013 72 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că va avea o discuţie cu deputatul PDL Costică Canacheu pe tema deplasării acestuia în Taiwan, Blaga arătând că deputatul democrat-liberal "a procedat copilăreşte" şi trebuia să fie "mult mai atent la ceea ce face".

Blaga: Voi avea o discuţie cu Canacheu despre deplasarea în Taiwan. A procedat copilăreşte

 "O să am o discuţie cu domnia sa. Cred că a procedat copilăreşte. PDL întotdeauna şi România susţin o singură Chină. Deci, din acest punct de vedere, cred că trebuia să fie mult mai atent la ceea ce face", a precizat Blaga.

Vasile Blaga a precizat că nu a avut nicio consultare între el şi Canacheu înainte de această deplasare în Taiwan.

Blaga a evitat să precizeze dacă deputatul PDL ar putea fi sancţionat în urma acestei deplasări.

"Vom discuta asta dacă vine astăzi şi în BPN", a adăugat Vasile Blaga.

Deputatul PDL Costică Canacheu a declarat joi pentru MEDIAFAX că a fost în perioada 1-6 august în Taiwan, împreună cu deputaţii Remus Cernea, Ovidiu Iane şi Ninel Teia, într-o vizită de documentare, şi nu oficială, motiv pentru care nu au solicitat mandat din partea Camerei Deputaţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-voi-avea-o-discutie-cu-canacheu-despre-deplasarea-in-taiwan-a-procedat-copilareste-11247108
11247108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.