Blaga: Nu vom vota noul Guvern, parlamentarii PDL vor fi prezenţi

Postat la 17 decembrie 2012 57 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că reprezentanţii PDL vor fi prezenţi în Parlament, dar nu vor vota noul Guvern, arătând că sarcina opoziţiei va fi aceea "de a taxa orice deviaţie de la democraţia puterii".

Vasile Blaga a fost întrebat de ziarişti, după ce s-a întors de la consultările de la Cotroceni, cum vede colaborarea cu Victor Ponta, desemnat premier.

"Noi suntem în opoziţie, iar sarcina noastră va fi aceea de a taxa orice deviaţie de la democraţie a puterii. Acesta este rolul opoziţiei" a precizat Blaga.

Întrebat dacă va vota în Parlament noul guvern, Vasile Blaga a răspuns: "Nu vom vota, bineînţeles. Aţi văzut undeva în lume opoziţia responsabilă să voteze guvernul?".

Blaga consideră drept "normală" desemnarea lui Victor Ponta în funcţia de premier, menţionând faptul că a fost o singură propunere pentru funcţia de prim-ministru la consultările de la Cotroceni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blaga,
Guvern,
parlamentarii,
PDL
/actualitate/blaga-nu-vom-vota-noul-guvern-parlamentarii-pdl-vor-fi-prezenti-10396551
10396551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.