Blaga: Dragnea pune căruţa înaintea cailor, a trimis PDL doar o listă cu instituţii de transferat

Postat la 28 octombrie 2013 42 afişări

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, că parlamentarii PDL vor participa la discuţiile cu vicepremierul Liviu Dragnea pe tema descentralizării, dar a spus că Dragnea, "ca de obicei, pune căruţa înaintea cailor" şi a transmis PDL doar o listă cu anumite instituţii pe care vrea să le transfere.

Blaga: Dragnea pune căruţa înaintea cailor, a trimis PDL doar o listă cu instituţii de transferat

 "Colegii mei vor participa la aceste discuţii, chiar dacă domnul Dragnea ne-a transmis doar o listă cu intenţia faţă de anumite instituţii pe care vrea să le transfere către administraţiile judeţene în special. Dânsul, ca de obicei, pune căruţa înaintea cailor", a spus Blaga.

Preşedintele PDL a mai spus, referitor la întâlnirea cu Dragnea, că acesta nu doreşte să discute despre problemele cetăţenilor şi de ce trebuie descentralizare şi doreşte să transfere doar autorităţile.

"Nu discutăm aici de problemele cetăţenilor, de ceea ce urmărim prin descentralizare, de ce vrem decizia aproape de cetăţean, de ce vrem servicii publice mai bune la preţuri cât mai mici pentru cetăţean, nu, dânşii doresc să transfere doar autorităţile. Nici nu ştiu dacă măcar însoţite de resurse financiare (...). Asta e toată treaba şi o vor spune colegii la întâlnirea care va avea loc la 17:30", a mai spus Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-dragnea-pune-caruta-inaintea-cailor-a-trimis-pdl-doar-o-lista-cu-institutii-de-transferat-11574180
11574180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.