Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vândute

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 noiembrie 2015 1458 afişări

Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vândute

Pentru al doilea an la rând, Autovit.ro, cel mai mare site de anunţuri auto din România, a organizat pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday.

Astfel, românii interesaţi în găsirea unei maşini noi sau rulate au beneficiat de cele 38 de oferte de nerefuzat puse la dispoziţie pe platforma blackfriday.autovit.ro de către dealerii parteneri din toată ţara.

Valoarea totală a maşinilor înainte de reducerile oferite de dealeri a fost de 1,2 milioane euro, iar suma discounturilor a ajuns la nivelul de 280.000 euro.

Platforma blackfriday.autovit.ro a funcţionat vineri, 20 noiembrie 2015, în intervalul 8.00– 18.00 fără întrerupere. Programul iniţial a fost prelungit cu încă o oră datorită cererii foarte mari din partea clienţilor. Obiectivele campaniei au fost îndeplinite în proporţie de 100%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-pe-autovit-ro-toate-autoturismele-au-fost-vandute-14896065
14896065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.