Concurs Business Magazin: Biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson

Postat la 25 noiembrie 2015 204 afişări

Concurs Business Magazin: Biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson

Steve Jobs a fost o personalitate marcantă, adorat de unii, urât de alţii, care a jucat un rol important în tehnologie şi este responsabil, în mare parte, pentru ascensiunea Apple.

Jobs a stârnit curiozitatea multor oameni şi în ultimii ani viaţa acestuia a devenit subiect de film şi de carte. Iar una dintre cele mai apreciate opere este volumul scris de Walter Isaacson, carte pe care vrem să o oferim cititorilor noştri.

Walter Isaacson a fost redactor-şef al Time Magazine, dar şi director general al CNN. El a realizat peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, unele dintre ele fiind realizate cu doar câteva săptămâni înainte de deces. Volumul realizează portretul unui om complex, care a refuzat întotdeauna să îl întâlnească pe tatăl său biologic şi nu a ezitat să îl critice pe preşedintele Barack Obama la prima lor întâlnire

Tot ce trebuie să faceţi pentru a căştiga unul dintre cele trei exemplare puse la bătaie este să daţi "like" pagini noastre de facebook şi să răspundeţi la o întrebare.

Regulamentul concursului

Urmărește Business Magazin

/actualitate/concurs-business-magazin-biografia-lui-steve-jobs-de-walter-isaacson-14894027
14894027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.