Black Friday în turism: reduceri de aproape 50% la vacanţele în România

Autor: Andra Stroe Postat la 12 noiembrie 2020 106 afişări

Black Friday în turism: reduceri de aproape 50% la vacanţele în România

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunţă reduceri de până la 49% la vacanţele în România, cu ocazia Black Friday 2020.

Reducerile vor fi valabile începând de joi 12 noiembrie 2020, ora 18:00, pe platforma companiei, la pachete personalizate ce includ între 2 şi 3 nopţi de cazare, şi vor continua şi în ziua de vineri, 13 noiembrie.

Reprezentanţii businessului spun că Black Friday-ul la pachetele turistice interne va continua şi pe durata săptămânii viitoare, cu pachete de vacanţe reduse la diferite hoteluri şi pensiuni din România. Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă turiştii români pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă.

Românii vor putea alege pachete de vacanţă din numeroase zone ale ţării. Spre exemplu, pentru o vacanţă de două nopţi pentru două persoane în staţiunea Praid cu servicii de wellness, turiştii beneficiază de un discount de 49% şi vor achita 300 lei pentru două persoane. De asemenea, un pachet de vacanţă în Suceviţa costă 285 lei, în Timişoara 396 lei, iar în Braşov şi Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
black friday,
reduceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.