Black Friday 2019: eMAG - plăţile online la un nivel record, reprezentând 41% din totalul comenzilor după trei ore

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 noiembrie 2019 82 afişări

Black Friday 2019: eMAG - plăţile online la un nivel record, reprezentând 41% din totalul comenzilor după trei ore

În primele 3 ore de la startul campaniei cu cele mai multe reduceri din an, clienţii eMAG au comandat peste 750.000 de produse, în valoare de peste 250 de milioane de lei. Apetitul românilor pentru reduceri este în creştere, astfel că, numărul de vizite înregistrate pe platformă până la această oră a crescut la 2.500.000. Black Friday a început la ora 7:25, iar clienţii au plasat peste 100.000 de comenzi în primele 10 minute.

 

Datorită interesului major au fost suplimentate promoţiile, iar ofertele vor continua să fie actualizate de-a lungul întregii zile. În total mai sunt disponibile peste 2.750.000 de produse, din cele 3,5 de milioane de articole care au fost incluse în ofertă, din categorii precum: televizoare, telefoane, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, electrocasnice mici, produse fashion, parfumuri, cosmetice, jocuri şi jucării, anvelope, produse pentru casă şi grădină, articole şi echipament sportiv. 

Încrederea în plata cu cardul a crescut la cel mai ridicat nivel din instoria evenimentului, ponderea ajungând la peste 41% din total în primele 3 ore de la startul Black Friday.

 

eMAG şi Mastercard vor oferi prin tragere la sorţi o maşină BMW i3 celor care în ziua de Black Friday, vor plăti comenzile cu un card Mastercard® sau Maestro®  salvat în contul eMAG.

 

Clienţii eMAG au la dispoziţie soluţii flexibile de plată, care se pliază pe nevoile lor. Aceştia pot achita produsele în până la 40 de rate fără dobândă cu cardul eMAG Raiffeisen şi cu toate cardurile de emise de băncile şi instituţiile partenere. Mai mult, cei care solicită emiterea unui card eMAG-Raiffeisen în ziua de Black Friday vor beneficia instant de 200 de puncte de  fidelitate. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
black friday,
comenzi,
plati online,
record

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.