Bitdefender lansează o nouă linie de produse

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 176 afişări

Producătorul autohton de antivirus Bitdefender lansează noua generaţie de produse. Noile funcţii aduse de acestea sunt tehnologia Photon - pentru o experienţă personalizată şi scanare rapidă şi funcţia Wallet – pentru păstrarea în siguranţă a parolelor şi a detaliilor de autentificare.

Bitdefender lansează o nouă linie de produse

Tehnologia  Bitdefender Photon™, pe care o înglobează noul Bitdefender, descoperă gradual aplicaţiile software instalate în computer, mulându-se pe fiecare configuraţie de PC şi memorează procesele ce trebuie sau nu monitorizate. Rezultatul se traduce într-un număr mai mic de fişiere sub control constant şi mai puţine resurse de sistem consumate pentru a-l menţine în deplină siguranţă.

Funcţia de Wallet păstrează datele cruciale în spatele unui scut protector impenetrabil şi asigură utilizatorului, în acelaşi timp, un acces facil.

Funcţia Wallet a noului Bitdefender eliberează practic utilizatorul de povara memorării unui număr foarte mare de parole şi le menţine în siguranţă. Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce operează din cloud şi ţine la distanţă mesajele nesolicitate şi potenţial periculoase.

Bitdefender Safepay, ce protejează tranzacţiile online din toată lumea de la lansarea sa cu un an în urmă, păstrează informaţiile sensibile referitoare la tranzacţii în siguranţă şi în acelaşi timp la îndemână prin intermediul funcţie Wallet.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitdefender-lanseaza-o-noua-linie-de-produse-11043067
11043067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.