Bitcoin-ul scade sub pragul de 30.000 de dolari pentru a doua oară în ultima săptămână

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 27 ianuarie 2021 46 afişări

Bitcoin-ul scade sub pragul de 30.000 de dolari pentru a doua oară în ultima săptămână

Bitcoin-ul a scăzut sub pragul de 30.000 de dolari pentru a doua oară în ultima săptămână, pe măsură ce criptomoneda se chinuie să recâştige avântul de la începutul lunii, scrie Bloomberg.

Miercuri, moneda digitală a înregistrat o scădere de până la 7,9% şi a ajuns la 29.499 de dolari. Ultima dată când a fost tranzacţionată sub 30.000 de dolari a fost pe 22 ianuarie. Valoarea maximă a fost atinsă pe 8 ianuarie – 41.981 de dolari, în contextul în care bitcoin-ul a raportat anul trecut o creştere de circa 300%.

„Corecţiile reprezintă o parte naturală a oricărei pieţe şi sunt cât se poate de normale în ecosistemul bitcoin”, spune Michel Sonnenshein, CEO-ul al Grayscale Investments, cea mai mare companie de cripto-administrare din lume.

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, a stabilit un nou record zilele trecute, ajungând la 1.476 de dolari.

La ora 17:35, valoarea unui bitcoin era de 29.825 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bitcoin,
crypto,
tranzactionare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.