Bilanţ tragic la căminul de bătrâni din Galaţi. Doi morţi şi 44 de bolnavi, în ultimele 24 de ore

Postat la 09 aprilie 2020 110 afişări

Bilanţ tragic la căminul de bătrâni din Galaţi. Doi morţi şi 44 de bolnavi, în ultimele 24 de ore

Creşte numărul morţilor la căminul de bătrâni din oraşul Galaţi. Surse medicale anunţă că joi încă două persoane au murit din cauza epidemiei de Covid-19, în timp ce alte 44 de persoane au aflat că sunt infectate.

Bilanţul ajunge astfel la cinci morţi şi la 90 de bolnavi din rândul bătrânilor şi personalului.

Potrivit surselor citate, două persoane au mai murit din cauza Covid-19. Este vorba despre persoane în vârstă care s-au infectat în căminul de bătrâni din oraşul Galaţi.

În ceea ce priveşte situaţia celor infectaţi, joi, testele au confirmat că 44 de bătrâni şi 9 angajaţi sunt bolnavi. Numărul persoanelor infectate ajunge astfel la 72 de bătrâni şi 18 membri ai personalului. De asemenea 57 de persoane au fost testate negativ, iar cinci teste vor fi refăcute deoarece rezultatele sunt incerte.

În paralel, procurorii gălăţeni fac cercetări în dosarul care vizează căminul de bătrâni din oraşul Galaţi în care mai multe persoane au murit şi s-au îmbolnăvit cu virusul Covid-19. Anchetatorii vorbesc despre infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor în condiţiile în care managerul instituţiei a continuat să vină la serviciu, deşi a intrat în contact cu o persoană care a revenit dintr-o ţară cu multe cazuri de coronavirus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
batrani,
decese,
galati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.