Bijuterii de toamnă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 septembrie 2019 61 afişări

În fiecare anotimp apar schimbări în garderobă, dar şi la nivel de accesorii cum ar fi bijuteriile. Ce anume se poartă în această toamnă?

Bijuterii de toamnă

Lănţişoare de aur, dar nu din cele discrete, ci mai degrabă unele care se văd de la distanţă, fie cu verigi mari, fie cu elemente intercalate între verigi, fie lănţişoare groase care par împletite. Se poartă şi pandantive mari, pe lănţişoare simple, afirmă The Telegraph, precum şi bijuterii smălţuite în culori vii care combină aurul cu pietre preţioase şi semipreţioase, ori ceva mai îndrăzneţ, bijuterii care înconjoară urechea ori tot capul sau cercei care par să plutească pe lângă ureche şi nu să atârne de ea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bijuterii,
toamna,
accesorii,
aur,
par,
refuz,
schimbari,
elemente,
pietre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.