Bijuteria ascunsă a Europei. Plaja puţin cunoscută de români, ce rivalizează cu faimoasa Bali

Postat la 27 iulie 2023 752 afişări

Bijuteria ascunsă a Europei. Plaja puţin cunoscută de români, ce rivalizează cu faimoasa Bali

Dacă doreşti să descoperi o plajă paradisiacă în Europa fără a cheltui mulţi bani, atunci ai găsit destinaţia perfectă. Mulţi călători o compară cu faimoasa Bali, însă românii încă nu au auzit de ea. Această destinaţie ascunsă te va întâmpina cu ape cristaline şi nisip fin, oferindu-ţi peisaje uimitoare.

Oază de frumuseţe naturală şi adăpost pentru foci

Inishkea, insula secretă a Irlandei, ascunde o plajă paradisiacă. Aici găseşti activităţi diverse, apă cristalină şi nisip fin. Un adevărat colţ de rai în Europa.

Insulele Inishkea, cunoscute şi sub numele de Inis Cé, ascund una dintre cele mai spectaculoase plaje din Irlanda. Această destinaţie secretă oferă observarea naturii şi a faunei marine, înot şi relaxare totală. Este un loc de vis pentru toţi vizitatorii, inclusiv pentru străini.

Insulele sunt cunoscute pentru golfuleţele lor pitoreşti şi plajele lor frumoase, care nu numai că sunt atrăgătoare pentru turişti, dar oferă şi un habitat important pentru o mare colonie de foci gri. Aceste locuri sunt folosite de foci ca locuri de reproducere şi adăpost, unde aceste mamifere marine îşi găsesc siguranţă şi resurse pentru a-şi creşte puii, scrie Fanatik.

Bijuteria secretă a Irlandei

Pe insulele principale Inishkea North şi Inishkea South se găseşte o comunitate mică, alcătuită iniţial din aproximativ trei persoane. Cu toate acestea, în timpul lunilor de vară, numărul rezidenţilor creşte la aproximativ cincisprezece. Această comunitate restrânsă subliniază natura izolată şi intimă a acestui loc, ceea ce face ca plaja să fie considerată extrem de „secretă” şi puţin cunoscută publicului larg.

Această insulă uimitoare, până de curând ţinută secretă, poate fi explorată acum de către oameni prin intermediul excursiilor zilnice cu barca şi a tururilor ghidate ale insulei. Călătorii au oportunitatea de a se îmbarca pe valuri şi de a petrece o după-amiază minunată pe Insulele Inishkea.

Cititi mai multe pe www.www.b1tv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
bijuterie,
plaja

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.