Berea cu bani

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 august 2013 79 afişări

Skol, marcă de bere din portofoliul companiei URBB (United Romanian Breweries Bereprod), desfăşoară promoţia naţională "Berea 100% îţi dă premii adevărate!", cele mai multe premii aflându-se chiar în interiorul ambalajului sticlelor Skol de 2L.

Astfel, in perioada 08.07 – 08.09.2013 Skol acordă premii constand in 10 masini Dacia Logan Laureate si 75.000 de bancnote reale in valoare de 5, 10 si 50 lei. Bancnotele vor putea fi ridicate instant de catre castigatori, chiar de sub capacul ambalajului PET de 2L.

“De curand, Skol a renuntat la malai si a trecut in randul berilor care respecta intru totul reteta traditionala - o schimbare ce aduce cu sine multiple avantaje competitive in segmentul sau de piata. Odata cu noua formula ce ii ofera cosumatorului gustul berii adevarate, Skol cu 100% malt ii ofera acestuia si premii adevarate, printr-un mecanism unic pe piata si propriu marcii”, declară Roccos Cosmatos, vice-presedinte de marketing al URBB.

Promotia nationala se desfasoara sub umbrela campaniei de imagine “100% malt”, care a marcat de curand, sub sloganul “Mai bere nu se poate!”, lansarea Skol 100%, avand doar ingredientele retetei autentice de bere: malt, hamei, apa si drojdie.

Noua formula fara malai, ingredient ce nu face parte din reteta traditionala de fabricare a berii, confera o puternica savoare de bere, aroma veritabila si o spuma consistenta. Skol cu 100% malt este filtrata la temperaturi controlate sub zero grade, proces care ii atribuie produsului puritate si prospetime.

Promotia cuprinde si activităţi de comunicare ATL si in-store.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: pe piata berii marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, Granini pe piata bauturilor racoritoare, precum si marca de apa minerala Bilbor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
premii,
bani,
promotie,
sticle,
castigatori,
dacia logan
/actualitate/berea-cu-bani-11198841
11198841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.