Bercea Mondial ramane in arest

Postat la 24 februarie 2011 15 afişări

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativa la omor calificat dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, va ramane in arest, dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins recursul avocatilor in cazul acestuia.

Magistratii Curtii de Apel Craiova au respins ca nefondat recursul lui Sandu Anghel si l-au obligat pe inculpat la plata cheltuielilor de judecata. Fanica Anghel, sotia lui Bercea Mondial, a declarat imediat dupa aflarea deciziei instantei craiovene ca justitia isi va face datoria si-l va declara nevinovat pe sotul ei. "O sa vedeti ca este nevinovat", a spus Fanica Anghel. Unul dintre copiii minori ai lui Bercea Mondial a acuzat justitia si pe procurorul Eugen Iacobescu, spunand ca "este o manareala intre procuror si instantele de la Olt si Craiova". Decizia instantei a fost pronuntata in sedinta publica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
bercea,
arest,
recurs,
Sandu Anghel
/actualitate/bercea-mondial-ramane-in-arest-8007562
8007562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.