Bercea Mondial, arestat. Procurorul Iacobescu: N-a stiut sa-si scrie declaratia

Postat la 21 februarie 2011 16 afişări

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, retinut in noaptea de sambata spre duminica intr-un dosar de tentativa de omor calificat, dupa ce l-ar fi injunghiat pe nepotul sau, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminica, de catre magistratii Tribunalului Olt.

Sandu Anghel fusese prins sambata seara de politistii de la IGPR si ofiteri SRI, in sectorul 5 din Capitala. Bercea Mondial este cercetat de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice dupa ce, joi seara, si-ar fi injunghiat un nepot de 17 ani care, in urma incidentului, a fost internat la Spitalul Judetean din Craiova. Ajuns sambata seara in jurul orei 23:00 la sediul Parchetului Tribunalului Olt, Anghel a negat acuzatiile. El nu a stiut sa-si scrie declaratia. S-a laudat ca, spre deosebire de intelectuali, este un om destept pentru ca a reusit sa faca milioane de euro fara carte, in timp ce oamenii cu facultate nu sunt in stare de nimic, dupa cum a povestit, duminica seara, procurorul de caz Eugen Iacobescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
arest,
omor,
Bercea Mondial,
Sandu Anghel
/actualitate/bercea-mondial-arestat-procurorul-iacobescu-n-a-stiut-sa-si-scrie-declaratia-7999128
7999128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.