Bentley analizează lansarea unei game de maşini blindate destinate pieţelor emergente

Postat la 29 august 2012 14 afişări

Producătorul britanic de automobile de lux Bentley analizează lansarea unei game de maşini blindate, destinate clienţilor din America Latină, Orientul Mijlociu şi Rusia, care vor să călătorească fără frica de gloanţe.

Reprezentanţii Bentley se gândesc la mijloacele de a intra pe o piaţă în dezvoltare, cea a vehiculelor sigure, pe pieţele emergente unde riscul răpirilor şi asasinatelor este constant, relatează publicaţia The Guardian.

Directorul financiar Jan-Henrik Lafrentz a declarat că există cerere pentru astfel de automobile în special în America Latină.

"Ne dezvoltăm pe tot mai multe pieţe din regiune. Pentru aceste pieţe, securitatea reprezintă o problemă. Analizăm dacă este cazul să producem maşini blindate", a arătat Lafrentz.

El a adăugat că există cerere pentru astfel de maşini în Rusia şi Orientul Mijlociu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bentley,
maşini blindate,
lansare
/actualitate/bentley-analizeaza-lansarea-unei-game-de-masini-blindate-destinate-pietelor-emergente-9993741
9993741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.