Beko şi-a prezentat noua gamă de produse la târgul IFA 2015 din Berlin

Postat la 04 septembrie 2015 195 afişări

În premieră, Beko a intrat pe piaţa de electrocasnice mici şi a avut prezente în stand aspiratoare şi fiare de călcat.

Beko şi-a prezentat noua gamă de produse la târgul IFA 2015 din Berlin

Compania a introdus modelul maşinii de spălat vase cu funcţia de AutoDosing, prima de acest fel susţin reprezentanţii Arcelik. Această funcţie îi permite maşinii să dozeze singură cantintatea necesară de detergent lichid la fiecare spălare, în funcţie de cât de murdare sunt vasele.

În cadrul târgului de la Berlin, compania de electrocasnice deţinută de grupul turc Arcelik a prezentat frigidere dotate cu tehnologia EverFresh+, cu ajutorul căreia fructele şi legumele ar rămâne mai proaspăte mai mult timp. De asemenea, frigiderele vor fi capabile să facă cuburi de gheaţă mai repede, în doar 40 de minute.

Pentru gătit, în standul companiei au fost expuse plite de gătit, cuptoare şi cuptoare cu microunde. Tehnologia Beko Surf pentru cuptoare îi permite utilizatorului să gătească trei preparate în acelaşi timp fără ca aromele să se amestece. Reprezentanţii companiei susţin că noul cuptor cu această tehnologie este cu 30% mai rapid decât produsele asemănătoare.

Nu în ultimul rând, Beko mizează pe sustenabilitate şi conservarea energiei şi consumului de apă. În acest sens, compania a prezentat o maşină de spălat care consumă cu 70% mai puţin curent decât maşinile obişnuite, se arată în comunicatul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prezentare,
berlin,
produse,
targ,
companie
/actualitate/beko-si-a-prezentat-noua-gama-de-produse-la-targul-ifa-2015-din-berlin-14700228
14700228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.