Beesers, aplicaţie mobilă pentru îngrijiri medicale la domiciliu, duce serul anti-COVID-19 la domiciliul pacienţilor. Ovidiu Tuduruţă, fondator Beesers: „Vrem să facilităm procesul de vaccinare.”

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 05 octombrie 2021 60 afişări

Beesers, aplicaţie mobilă pentru îngrijiri medicale la domiciliu, duce serul anti-COVID-19 la domiciliul pacienţilor. Ovidiu Tuduruţă, fondator Beesers: „Vrem să facilităm procesul de vaccinare.”

Start-up-ul Beesers, care a dezvoltat o platformă software ce ajută utilizatorii să găsească personal medical specializat pentru îngrijiri la domiciliu prin intermediul aplicaţiei mobile sau web dedicate, îşi va oferi serviciile în mod gratuit şi va asigura vaccinarea anti-COVID-19 la domiciliul pacienţilor, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Considerăm necesar ca împreună – cu Ministerului Sănătăţii şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 - să încurajăm populaţia să se vaccineze şi să facilităm cât mai mult acest proces. În această perioadă, în care dorinţa de a diminua cât se poate de mult interacţiunea cu un număr mare de persoane este din ce în ce mai pregnantă, ne dorim ca prin aplicaţia noastră să oferim gratuit un sprijin real campaniei de vaccinare. Astfel, punem aplicaţia noastră GRATUIT la dispoziţia autorităţilor pentru a contribui la creşterea numărului de persoane imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2. Mai mult decât atât, putem pune gratuit aplicaţia la dispoziţia Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi pentru alte tratamente la domiciliu”, a spus Ovidiu Tuduruţă, fondator al start-up-ului Beesers.

Astfel, utilizatorii vor trebui să descarce aplicaţia pe dispozitivul mobil, să creeze un profil, să adauge adresa de domiciliu şi apoi poate selecta ”vaccin împotriva COVID-19” din lista de servicii medicale.

„Apoi plasează o cerere fără a mai fi necesară plata serviciului. În cel mai scurt timp, personalul medical ar putea efectua vizita în ziua şi la ora stabilită de către pacient.”

În prezent, aplicaţia are furnizori listaţi în mai multe oraşe din ţară, spre exemplu Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Suceava, Piteşti, Braşov, Târgu Mureş, Craiova, Oradea, Piatra Neamţ sau Orşova, dar şi în zona rurală a judeţelor Argeş, Olt şi Buzău.

„Toţi colaboratorii înscrişi în aplicaţia Beesers sunt acreditaţi de către Ministerul Sănătăţii şi au experienţă în mediul de stat sau privat. De asemenea, suntem deschişi la a găsi modalităţi de integrare cu echipe ale Direcţiilor de Sănătate Publică locale pentru a acoperi geografic întreaga ţară”, au mai transmis reprezentanţii Beesers.

Pe lângă posibilitatea vaccinării cu serul anti-COVID-19, Beesers oferă o gamă variată de servicii medicale. În prezent, în cadrul platformei utilizatorii pot alege dintr-o serie de servicii medicale la domiciliu - de la injecţii până la diferite alte terapii şi diagnoză

„Utilizatorii pot alege următoarele servicii: consultaţii medicale pe anumite specializări, administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, monitorizare cardiologică, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecţii, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi sau tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, alte vaccinuri şi servicii de consiliere psihologică.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.