„Bechtelul din subteran“, luat din nou la puricat. Contractul cu Alstom, greu de reziliat

Postat la 10 august 2010 58 afişări

Chiar dacă nu-l poate rezilia, pentru că penalităţile ar fi prea mari, conducerea Metrorex a angajat o firmă specializată care să ia din nou la puricat contractul de întreţinere a trenurilor de metrou, semnat cu francezii de la Alstom.

Contractul de întreţinere a trenurilor de metrou, semnat în 2003 de ministrul de la acea vreme al Transporturilor, Miron Mitrea, cu societatea franceză Alstom, va fi luat din nou la puricat, de această dată de o firmă specializată, angajată de Metrorex.

"Am organizat o licitaţie, iar săptămâna aceasta vom semna contractul cu câştigătorul, firma de consultanţă Seneca. Peste două luni de zile vom avea raportul de audit, în urma căruia vom încerca să revizuim unele clauze", a declarat pentru Gândul directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte. Auditul se va face din punct de vedere tehnic, juridic şi economic.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bechtelul-din-subteran-luat-din-nou-la-puricat-contractul-cu-alstom-greu-de-reziliat-6826708
6826708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.