BearingPoint România, creştere a veniturilor cu peste 50% în 2013

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 februarie 2014 182 afişări

Cele mai mari creşteri au fost înregistrate în industriile auto, energie, farmaceutice şi chimice, precum şi telecomunicaţii.

BearingPoint România, creştere a veniturilor cu peste 50% în 2013

„BearingPoint România a avut o contribuţie importantă la succesul întregii firme, veniturile au crescut în anul 2013 cu peste 50%, iar numărul angajaţilor din cele două birouri din Bucureşti şi Sibiu a crescut cu 46%. Dorim ca anul acesta să creştem cu încă 50% numărul acestora”, spune Christian Gurny, Partener BearingPoint Romania.

BearingPoint, una dintre cele mai importante firme de consultanţă în management şi tehnologie din Europa, a înregistrat venituri de 550 de milioane de euro în 2013, în creştere cu 8,4 procente faţă de anul precedent. În acelaşi timp, firma şi-a extins operaţiunile şi portofoliul de servicii la nivel global.

BearingPoint a deschis birouri noi în China şi în Ucraina şi a stabilit alianţe strategice în Turcia şi Spania. BearingPoint are în prezent 30 de filiale în 18 ţări şi, împreună cu reţeaua sa de consultanţă la nivel mondial, deserveşte clienţi în peste 70 de ţări. În plus, la sfârşitul anului 2013 firma a achiziţionat compania germană RiValue, specializată in managementul riscului şi raportare, precum şi firma britanică de consultanţă Trinity Horne.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bearingpoint-romania-crestere-a-veniturilor-cu-peste-50-in-2013-12071110
12071110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.