BCR Leasing Rally Team a luat startul în Raliul Braşovului (FOTO)

Postat la 31 martie 2012 27 afişări

La câteva zile după lansarea oficială de la World Trade Plaza din 25 martie, echipa BCR Leasing Rally Team a luat startul în Raliul Braşovului, Tess Rally, prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri - Dunlop 2012.

Celor trei echipaje - Valentin Porcişteanu/Dan Dobre (Mitsubishi EVO X R4, Clasa 2), Edwin Keleti/ Botond Csomortani (Mitsubishi EVO X, Clasa 3), Alexandru Filip/Bogdan Iancu (Renault Clio R3 Maxi EVO, Clasa 5) - li se alătură campionii Cupei Dacia Logan de anul trecut, Bogdan Năstase/Alexandru Popidan (Dacia Logan, Clasa 9).

"Ne bucurăm că facem parte din această echipă, mai ales că suntem alături de colegii de anul trecut, Alex Filip şi Vali Porcişteanu. Luptăm, ca şi în sezonul 2011, pentru locul întâi", a spus Bogdan Năstase.

BCR Leasing este încrezătoare într-un debut excelent pentru toţi membrii echipei. "Etapa Braşov înseamnă pentru noi prima experienţă trăită la maxim alături de echipa de raliu BCR Leasing. Suntem foarte încrezători pentru că ştim că echipa al cărei nume îl dăm este alcătuită din piloţi şi copiloţi cu experienţă, care - asemeni nouă - preţuiesc profesionalismul, curajul şi maturitatea profesională", a declarat Bogdan Speteanu, director general al BCR Leasing.

BCR Leasing Rally Team este susţinută de Brands International, care a adus în România brandul Nespresso, şi de Colina Motors, prin divizia sa de Motorsport.

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri - Dunlop 2012, Tess Rally, are loc la Braşov, pe asfalt, în perioada 30-31 martie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-leasing-rally-team-a-luat-startul-in-raliul-brasovului-foto-9458646
9458646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.