BCR BpL acordă credite pentru locuinţe începând de la zero avans

Postat la 08 mai 2012 63 afişări

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) şi-a modificat oferta de credite în lei pentru domeniul locativ, acordând credite anticipate cu zero avans şi dobândă fixă de 8% pe an, care la repartizarea contractului se transformă în credite locative cu dobândă fixă de 5% sau 6% pe an, pe toata perioada creditului.

Creditele anticipate, la fel ca şi celelalte produse de creditare ale BCR BpL, se acordă cu comision zero pentru analiza dosarului. Clienţii pot beneficia de perioada maximă de acordare de 14 ani (4 ani credit anticipat, continuat prin 10 ani credit locativ).

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe pentru domeniul locativ au ca destinaţii posibile: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

De asemenea, începând din 7 mai, banca lansează campania "Vacanţa de RenoVară!", prin care premiază cu vacanţe la munte sau în străinătate oamenii care şi-au amânat vacanţele pentru a putea să-şi amenajeze locuinţa. "Clienţii care contractează un credit de la BCR BpL în perioada 7 mai - 30 iunie pot caştiga vacanţe la Poiana Braşov, Praga sau Barcelona", a declarat Alexandru Ciobanu, preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinţe presupun dobânzi fixe oferite pentru toată durata contractului. Contractele pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile BCR, precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a băncii, respectiv prin forţa directă de vânzare şi prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), liderul pieţei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, este subsidiara grupului BCR specializată în economisirea şi creditarea domeniului locativ în sistem colectiv. Principalii acţionari sunt Banca Comercială Română (BCR), România - acţionar majoritar cu 80% din acţiuni - şi S Bausparkasse der Oesterreichischen Sparkassen, bancă specializată în economisire-creditare a grupului austriac Erste - 20% din acţiuni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-bpl-acorda-credite-pentru-locuinte-incepand-de-la-zero-avans-9604028
9604028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.