BAT pune pe piaţa din România primul produs încălzit fără tutun al companiei

Postat la 06 octombrie 2023 43 afişări

BAT pune pe piaţa din România primul produs încălzit fără tutun al companiei

BAT, cel mai mare jucător pe piaţa locală a tutunului, anunţă lansarea primului produs încălzit al companiei care nu conţine tutun şi nu implică ardere.

”În zece ani, am trecut de la comercializarea unei singure categorii de produse la un portofoliu cu multiple categorii. Parte dintre aceste noi categorii de produse conţin tutun, altele nu, dar toate au un numitor comun important: nu implică ardere”, spune James Murphy, director pentru ştiinţă şi cercetare în cadrul BAT.

Noile consumabile conţin frunze de Rooibos, care sunt infuzate cu nicotină şi arome în timpul procesului de fabricaţie, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.