Băsescu şi Ponta au discutat la Cotroceni despre acordul FMI şi numirea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor

Postat la 16 iulie 2013 37 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit, marţi, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta în principal despre noul acord care poate fi încheiat de România cu FMI, ocazie cu care au abordat şi tema unei eventuale numiri a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.

Băsescu şi Ponta au discutat la Cotroceni despre acordul FMI şi numirea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor

 Discuţia a avut loc după întrevederea şefului statului cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Şi premierul Ponta s-a întâlnit, luni seara, cu directorul FMI.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi la întâlnirea cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, că România are nevoie să fie asistată încă doi ani, arătând că ţara noastră a reuşit să finalizeze al doilea acord cu FMI, deşi au fost câteva probleme, dar au fost depăşite.

Autorităţile au precizat anterior că doresc ca noul acord să fie încheiat pentru o perioadă de doi ani.

Discuţia dintre preşedinte şi premier a avut loc în contextul în care PNL urmează să anunţe o propunere pentru conducerea Ministerului Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-si-ponta-au-discutat-la-cotroceni-despre-acordul-fmi-si-numirea-lui-silaghi-la-ministerul-transporturilor-11126255
11126255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.