Băsescu semnează decretele prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

Postat la 23 ianuarie 2014 50 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din funcţia de ministru de Interne şi se desemnează ca ministru interimar Gabriel Oprea.

Băsescu semnează decretele prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

 Preşedintele a semnat, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, decretul prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

De asemenea, şeful statului a semnat joi, decretul prin care se desemnează Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ca ministru interimar al Afacerilor Interne.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a precizat, joi, că a decis să îşi depună demisia în semn de onoare, pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi.

Radu Stroe, care şi-a anunţat joi după-amiază demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a spus cu acest prilej că prezintă scuze tuturor celor care, prin "unele declaraţii nefericite, dar nu rău intenţionate", le-a creat impresa că este "un om relaxat sau indiferent".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-semneaza-decretele-prin-care-gabriel-oprea-preia-interimar-conducerea-mai-11955429
11955429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.