RADU STROE din funcţia de ministru de Interne. Oprea ar urma să asigure interimatul

Postat la 23 ianuarie 2014 82 afişări

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor după o discuţie cu premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Ministrul a fost chemat la premier după ce şeful Guvernului a avut o discuţie cu liderul PNL, Crin Antonescu, la Palatul Victoria. Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma să asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, până la numirea unui nou ministru, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

RADU STROE din funcţia de ministru de Interne. Oprea ar urma să asigure interimatul

 Potrivit surselor citate, Stroe intenţionează să susţină o conferinţă de presă la ora 15.

Ministrul era pregătit să participe la comandamentul de iarnă care a început la ora 13.00 şi a venit în acest sens la Palatul Victoria, dar, odată ajuns la sediul Guvernului, a fost informat să se prezinte la cabinetul premierului Ponta, de unde tocmai plecase liderul PNL, Crin Antonescu.

Stroe nu a mai ieşit din biroul lui Ponta, comandamentul de iarnă a început, iar surse oficiale au precizat că acesta a demisionat.

La rândul său, vicepremierul Liviu Dragnea, care a fost şi el prezent la Ponta, a anunţat că Stroe urmează să susţină o declaraţie de presă în acest sens.

Majoritatea din cei peste 40 de lideri PNL, vicepreşedinţi şi membri ai Biroului Permanent, contactaţi de MEDIAFAX, au evitat să aibă un punct de vedere faţă de oportunitatea depunerii mandatului de către ministrul Radu Stroe, totuşi cinci exprimându-se clar în favoare unei demisii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-stroe-din-functia-de-ministru-de-interne-oprea-ar-urma-sa-asigure-interimatul-11952360
11952360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.