Proiect estimat la aproape 28 milioane de euro pentru modernizarea Aeroportului Oradea

Autor: Ioan Dornescu Postat la 22 ianuarie 2014 77 afişări

Aeroportul Oradea vrea să contracteze lucrări de extindere şi modernizare a suprafeţelor aeroportuare, proiectul având o valoare estimată de 125,5 milioane lei, inclusiv TVA (27,7 milioane de euro).

Proiectul vizează, printre altele, extinderea pistei de decolare - aterizare, realizarea a două căi de rulare/degajare şi a unei platforme de îmbarcare - debarcare care să poată asigura staţionarea unui număr de şase aeronave, precum şi modernizarea sistemului de balizaj, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Termenul pentru finalizarea contractului este de 18 luni de la data atribuirii.

Proiectul va fi finanţat prin Programul Operational Sectorial Transport, din bani europeni şi fonduri bugetare.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AEROPORT,
MODERNIZARE,
/actualitate/proiect-estimat-la-aproape-28-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-aeroportului-oradea-11948253
11948253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.