Basescu: Nici un cent din fondurile structurale destinate Romaniei nu va fi dirijat catre Grecia

Postat la 24 iunie 2011 9 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca nici un cent din fondurile structurale destinate Romaniei sau altor state nu va fi dirijat catre Grecia.

"Am inteles ca a aparut un zvon ca s-ar lua din fondurile structurale ale Romaniei pentru Grecia. Nu. Nici un cent din fondurile structurale destinate Romaniei sau altor state nu va fi dirijat catre Grecia", a spus presedintele intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European de vara. El a adaugat ca pentru Romania clarificarea sprijinului UE pentru Grecia a fost o miza foarte mare. "A fost probabil cea mai mare miza a acestui Consiliu din punctul nostru de vedere, pentru ca in Romania functioneaza sapte banci elene care detin circa 27% din piata bancara romaneasca", a spus Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
basescu,
grecia,
fonduri structurale
/actualitate/basescu-nici-un-cent-din-fondurile-structurale-destinate-romaniei-nu-va-fi-dirijat-catre-grecia-8383328
8383328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.