Basescu: Ministrul de Interne, fie independent, fie din opozitie

Postat la 29 septembrie 2009 10 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Palatul Cotroceni ca a propus celor doi lideri ai coalitiei sa desemneze un ministru de Interne independent sau care sa vina din opozitie.

Presedintele a declarat astazi ca certurile din cadrul coalitiei de guvernare pe tema fraudarii alegerilor nu au facut decat sa aduca nesiguranta in tara.

Cele doua partide trebuie sa aleaga: ori cad de acord pentru numirea in Ministerul de Interne a unei persoane neimplicate politic, urmand ca functia de vicepremier sa ramana PSD-ului, prin decizie parlamentara; ori desemnarea unui ministru care sa vina din Opozitie, potrivit ZF.

Daca cele doua partide hotarasc a doua varianta, atat PSD cat si PNL vor fi linistite cu privire la neutralitatea alegerilor prezidentiale. "Nu ma grabesc sa semnez demiterea ministrului de interne Dan Nica, dar cand un premier nu doreste un ministru in echipa sa, atunci este nevoie de o remaniere", a mai spus Basescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
interne,
independent,
remaniere,
Nica
/actualitate/basescu-ministrul-de-interne-fie-independent-fie-din-opozitie-4944542
4944542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.