Basescu le transmite sefilor de post din Neamt: „Sa-si dea demisia!”

Postat la 19 noiembrie 2010 17 afişări

Suparat din nou pe politisti, de aceasta data dupa spectacolul oferit de sefii de post din Neamt care au amenintat ca demisioneaza in cazul inlocuirii inspectorului-sef Soric, Traian Basescu le-a transmis, joi seara, pe postul public de televiziune: "Sa-si dea demisia daca asa inteleg ei ca functioneaza o structula piramidala ca Politia!".

In prima iesire publica de la incidentul din Piatra Neamt, unde un interlop a fost impuscat mortal, seful statului si-a exprimat "impresia neplacuta" pe care i-au lasat-o tensiunile din politia nemteana: "Ma ingrijoreaza gradul redus de disciplina care este in politie. Ma ingrjoreaza lipsa de respect a politistilor pentru sefii ierarhici. Imi este cunoscuta situatia din cateva judete in care subofiteri sefi de sindicat bat cu pumnul in masa la insectorul sef. Cum la fel ma ingrijoreaza ca toti sefii de post din Neamt amenintau ca demisioneaza daca este schimbat inspectorul sef. L-am rugat pe ministrul Igas sa nu se treaca la destituirea inspectorului sef fara o ancheta a corpului de control. Asta pentru ca informatii extrem de pretioase au fost furnizate in ultimii patru ani despre ce intampla la Neamt si sunt extrem de interesat daca se vor confirma".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Basescu,
Neamt,
Soric,
scandal,
demisie,
politisti
/actualitate/basescu-le-transmite-sefilor-de-post-din-neamt-sa-si-dea-demisia-7731056
7731056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.