Băsescu, înainte de primirea lui Rasmussen, ziariştilor: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?

Postat la 24 mai 2013 38 afişări

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: "Rahova, Jilava, nimic?", iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: "Lasă!".

Băsescu, înainte de primirea lui Rasmussen, ziariştilor: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?

 Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: "Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?".

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns "Lasă!" şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Rasmussen face, vineri, o vizită oficială la Bucureşti, unde se întâlneşte cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi miniştrii Apărării şi Externelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-inainte-de-primirea-lui-rasmussen-ziaristilor-cu-ce-va-ocupati-azi-rahova-jilava-nimic-10898735
10898735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.