Băsescu: Fac apel la liderii USL să revină la raţiune. Ponta să cedeze la cererea legată de Iohannis

Autor: Adelina Dragomir Postat la 19 februarie 2014 40 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că face apel la cei doi lideri ai USL "să revină la raţiune" şi că îi propune lui Victor Ponta să cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Klaus Iohannis viceprim-ministru, opinând că astfel s-ar debloca situaţia.

"Fac apel la cei doi lideri USL să revină la raţiune, că niciunul nu vrea să se despartă (...). Îi propun public să cedeze la cererea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier", a spus Băsescu.

Referitor la Antonescu şi Ponta, Băsescu a spus că aceştia sunt doi politicieni lipsiţi de maturitate se joacă de-a Guvernul, în condiţiile în care în Ucraina situaţia este instabilă.

"De fapt nu avem instabilitate (în România, n.r.), sunt orgoliile a doi politicieni lipsiţi de maturitate", a spus Băsescu.

El i-a transmis premierului să accepte propunerea PNL legată de Iohannis.

"Nu-i niciun capat de ţară dacă Iohannis e vicepremier", a spus Băsescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
USL,
/actualitate/basescu-fac-apel-la-liderii-usl-sa-revina-la-ratiune-ponta-sa-cedeze-la-cererea-legata-de-iohannis-12117950
12117950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.