Băsescu, de Sfântul Nicolae: Fie ca această zi să ne aducă speranţă în suflet şi dorinţa de a fi generoşi

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 06 decembrie 2014 64 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, gândurile sale cele mai bune, însoţite de urări de sănătate, celor care îşi serbează ziua onomastică, iar ”această zi să aducă speranţă şi să întărească dorinţa de a fi generoşi cu cei care au nevoie”.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae preşedintele Traian Băsescu a transmis ”gândurile sale cele mai bune, însoţite de sincere urări de sănătate, împlinire şi bucurii alături de cei dragi tuturor celor care îşi serbează ziua onomastică”.

”Fie ca această zi dedicată unuia dintre cei mai îndrăgiţi sfinţi ai Bisericii să ne aducă speranţă în suflet şi să ne întărească în dorinţa de a fi generoşi cu cei care au nevoie de ajutorul nostru. La mulţi ani!”, se mai arată în mesajul preşedintelui României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
MESAJ,
SF. NICOLAE
/actualitate/basescu-de-sfantul-nicolae-fie-ca-aceasta-zi-sa-ne-aduca-speranta-in-suflet-si-dorinta-de-a-fi-generosi-13705897
13705897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.