Băsescu: Amestecul de lăcomie şi incompetenţă de care România suferă poate pune în pericol ţara

Postat la 01 aprilie 2014 31 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că "amestecul de lăcomie şi incompetenţă de care România suferă", pe fondul situaţiei internaţionale actuale, "poate pune în pericol ţara".

Băsescu: Amestecul de lăcomie şi incompetenţă de care România suferă poate pune în pericol ţara

 Preşedintele Traian Băsescu a precizat că responsabilitatea oamenilor politici este foarte mare, adăugând: "De acum încolo va trebui să facem ce trebuie, şi nu ce putem".

"Dacă până acum costul guvernării, prin deficite, o reprezenta diluarea modernizării şi scăderea nivelului de trai, odată cu evenimentele din Ucraina, proasta guvernare poate pune în pericol stabilitatea ţării. Prin corupţie, prin incompetenţă, prin minciună, prin politizare sau prin deprofesionalizare, putem pune în pericol România, mai mult decât orice altă ameninţare", a declarat şeful statului.

El a avertizat că "amestecul de lăcomie şi incompetenţă de care România suferă, pe fondul unei situaţii internaţionale caracterizată de agresivitate şi revizionism, poate pune în pericol ţara".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-amestecul-de-lacomie-si-incompetenta-de-care-romania-sufera-poate-pune-in-pericol-tara-12377516
12377516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.