Băsescu acuză politicienii europeni: Mai au puţin şi trec la Moş Gerilă, să nu-i supere pe islamişti

Autor: Departamentul Politic Postat la 24 decembrie 2015 180 afişări

Traian Băsescu îi acuză pe politicienii europeni că, pentru a nu-i supăra pe "islamiştii veniţi buluc în inima Europei", evită să facă referire directă la sărbătoarea creştină a Crăciunului, el comentând ironic că mai au puţin şi-l înlocuiesc pe Moş Crăciun cu Moş Gerilă, aşa cum au făcut comuniştii

"Pentru a nu-i supăra pe islamiştii veniţi buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună şi să nu mai scrie <<Crăciun Fericit>>, ci <<FELICITĂRI DE SEZON>>. Mai este puţin şi-l vom înlocui şi pe Moş Crăciun cu Moş Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?", a scris fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook, într-o postare intitulată "Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, românii, Crăciun Fericit!".

Băsescu mai spune că "în problema cotelor de islamişti, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului utilizînd, cel mai adesea, braţul artificial, Comisia Europeană". "Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit la Moscova şi nu la Berlin? Cea mai viabilă soluţie pentru viitorul României este apartenenţa la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligaţia s-o apărăm cu valorile culturale şi politice care au consacrat-o", încheie fostul şef de stat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-acuza-politicienii-europeni-mai-au-putin-si-trec-la-mos-gerila-sa-nu-i-supere-pe-islamisti-14930623
14930623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.