Băsescu a promulgat, de Ziua Femeii, legea privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie

Postat la 08 martie 2012 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul pentru promulgarea legii privind modificarea şi completarea legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 8 martie, Decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea şi completarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a spus că promulgarea legii pentru combaterea violenţei în familie este "cel mai serios mesaj" pentru femeile din România de 8 Martie.

"Am promulgat legea pentru combaterea violenţei în familie. Este cel mai serios mesaj (...) Aşa că nu o să mai fiţi bătute acasă de bărbaţi, dacă vă mai atinge cineva cu altceva decât cu o floare, să meargă la puşcărie", a spus Băsescu zâmbind, la sosirea la conferinţa de bilanţ a Ministerului Public.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-a-promulgat-de-ziua-femeii-legea-privind-prevenirea-si-combaterea-violentei-in-familie-9380134
9380134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.