Barna, despre Iohannis: Sunt surprins să văd că lipseşte de la această cumetrie tristă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 25 noiembrie 2021 42 afişări

Deputatul USR Dan Barna s-a declarat joi surprins că preşedintele Klaus Iohannis lipseşte de la dezbaterile privind învestirea Guvenului: „Sunt surprins să văd că lipseşte de la această cumetrie tristă”.

Barna, despre Iohannis: Sunt surprins să văd că lipseşte de la această cumetrie tristă

Dan Barna i-a cerut lui Nicolae Ciucă să le spună românilor cine va conduce acest Guvern.

„N-o să vă cerem să controlaţi ceea ce fac partidele din coaliţie, ştim că acest lucu va fi imposibil, vă cer doar să fiţi sincer şi cinstit cu românii şi să le spuneţi din când în când privindu-i în ochi cine va lua deciziile în acest Guvern. Românii au dreptul să ştie cine va fi responsabil de ceea ce va urma”, a spus Dan Barna în Parlament.

Acesta a acuzat că preşedintele Klaus Iohannis este „naşul” coaliţiei care s-a fomat.

„Şi vă cer acelaşi lucru pe care noi, cei de la USR, l-am cerut şi preşedintelui Klaus Iohannis: curajul de a explica faptele şi deciiziile pe care le ia. Pentru că preşedintele României este în realitate naşul colaborării care se naşte astăzi. Şi sunt surprins să văd că lipseşte de la această cumetrie tristă. Am înţeles că ieri marcarea Zilei Naţionale nu a avut loc pe agenda domniei sale, dar un eveniment de familie, aşa cum este astăzi, botezul noului FSN în Parlament, mă aşteptam să îl intereseze şi să-l onoreze ca atare”, a adăugat Barna.

Acesta a mai spus că pentru preşedinte, „ţara este un material didactic, este o plastilină pe care oricum o prelucrează rezultă tot PSD la guvernare”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan barna,
klaus iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.