Barack Obama: Problemele economice ale SUA pot fi rezolvate

Postat la 09 august 2011 7 afişări

Presedintele american, Barack Obama, a declarat luni ca problemele cu care se confrunta Statele Unite, al caror rating a fost redus vineri de agentia Standard & Poor's, "pot fi rezolvate" dar este nevoie de vointa politica.

Obama a anuntat ca va face propriile recomandari "in saptamanile urmatoare" pentru reducerea deficitului si le-a cerut adversarilor sai republicani sa accepte cresterea impozitelor pentru americanii cei mai bogati. Aceasta este prima aparitie publica a presedintelui de la decizia istorica a agentiei Standard & Poor's, vineri, de a reduce ratingul primei economii mondiale de la AAA la AA+. "Indiferent ce spun unele agentii, tara noastra a fost si va fi intotdeauna o tara de rating AAA", a declarat Obama in cadrul unei alocutiuni la Casa Alba, insistand asupra faptului ca investitorii mondiali continua sa vada economia americana ca pe una dintre cele mai sigure.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
probleme,
barack obama,
s&p
/actualitate/barack-obama-problemele-economice-ale-sua-pot-fi-rezolvate-8587974
8587974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.