Barack Obama nu trimite mesaje text şi nu poate avea un smartphone cu funcţie de înregistrare

Autor: Iuliana Enache Postat la 13 martie 2015 211 afişări

Preşedintele american, Barack Obama, nu trimite mesaje text, rareori îşi compune propriile mesaje Twitter şi nu poate să aibă un smartphone cu funcţie de înregistrare, a declarat el joi, citat de Reuters, în pagina electronică.

"În general nu scriu fizic mesaje pe Twitter", a declarat preşedintele într-un interviu pentru emisiunea "Jimmy Kimmel Live" de la ABC.

"Nu scriu mesaje text. Scriu e-mailuri. Încă am un BlackBerry", a declarat el.

Obama a declarat că fiicele sale adolescente au smartphone-uri şi comunică prin mesaje cu prietenii lor, dar el nu poate avea tehnologii de ultimă oră din cauza măsurilor de securitate.

"Nu pot folosi telefoane cu funcţie de înregistrare. Aşa că nu pot să am multe dintre lucrurile noi la modă din motive de securitate", a declarat el.

Referindu-se la controversa e-mailurilor în care este implicată fostul secretar de Stat Hillary Clinton, Jimmy Kimmel l-a întrebat pe preşedinte care are noua adresă de e-mail a lui Clinton.

"Nu pot să v-o comunic. Nu cred că ea şi-ar dori să o aveţi, sincer", a declarat el.

Clinton, posibil candidat la alegerile prezidenţiale din 2016, este ţinta criticilor pentru că a folosit o adresă privată de e-mail pentru activităţi oficiale în perioada în care era secretar de Stat.

Întrebat în general despre viaţa la Casa Albă, Obama a declarat că a trecut multă vreme de când a gătit ceva sau a condus maşina şi a făcut o glumă în legătură cu persoanele care cred că nu s-a născut în Statele Unite.

"În Kenya, conducem pe partea cealaltă" a străzii, a declarat Obama. Preşedintele s-a născut în Hawaii, dintr-o mamă originară din Kansas şi un tată kenyan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
OBAMA,
TEHNOLOGIE
/actualitate/barack-obama-nu-trimite-mesaje-text-si-nu-poate-avea-un-smartphone-cu-functie-de-inregistrare-13979365
13979365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.