Bancpost percepe în septembrie dobândă zero la cumpărăturile cu cardurile de credit

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 05 septembrie 2011 34 afişări

Pentru toate cumpărăturile efectuate în luna septembrie cu cardurile de credit emise de Bancpost, dobânda este 0% în prima lună. Posesorii de carduri de credit American Express şi Visa de la Bancpost plătesc dobândă zero pentru toate cumpărăturile efectuate la comercianţii acceptanţi în perioada 1-30 septembrie, informează banca.

Promoţia, adresată în special familiilor cu copii şcolari, pentru care luna septembrie înseamnă un pachet de cheltuieli suplimentare, se aplică în cazul plăţilor cu cardul direct la comercianţi sau online, însă nu şi în cazul retragerilor de numerar de la ATM. Dobânda zero pentru credit este valabilă exclusiv în prima lună.

Cardurile de credit American Express Green şi Gold sunt emise în România exclusiv de Bancpost şi sunt adresate persoanelor fizice cu vârsta cuprinsă între 23 şi 65 de ani, cu venituri nete începând de la 700 de lei. Cardurile oferă reduceri la peste 350 de comercianţi, prin programul American Express Selects, un pachet de asigurări pentru protecţia cumpărăturilor şi pentru călătorii şi o perioadă de graţie de până la 55 de zile fără dobândă la cumpărături.

Cardurile de credit Visa emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold) sunt carduri în lei destinate persoanelor fizice şi pot fi folosite atât pe teritoriul ţării, cât şi în străinătate, pentru retrageri de numerar, plăţi la comercianţi sau pentru cumpărături online. Cardurile de credit Visa de la Bancpost au o perioadă de graţie de până la 55 de zile pentru tranzacţiile efectuate la comercianţi şi comision 0% la plata cu cardul.

Bancpost, a noua bancă din România după valoarea activelor, este membră a grupului elen Eurobank EFG, cu active totale de 82 miliarde de euro la finele primului semestru. Bancpost a încheiat prima jumătate a anului cu o pierdere de pierdere netă de 4,6 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancpost-percepe-in-septembrie-dobanda-zero-la-cumparaturile-cu-cardurile-de-credit-8696684
8696684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.