Băncescu (ASPA): Vrem să extindem programul de adopţie. În cursul ultimei săptămâni, au fost adoptaţi 25 de câini. Nu am avut nici măcar o eutanasiere

Postat la 11 septembrie 2013 37 afişări

Răvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), a declarat miercuri că, în lumina noilor prevederi legale, municipalitatea vrea extinderea programului de adopţii, atât din punct de vedere al zilelor de adopţie, cât şi al orarului zilnic.

Băncescu (ASPA): Vrem să extindem programul de adopţie. În cursul ultimei săptămâni, au fost adoptaţi 25 de câini. Nu am avut nici măcar o eutanasiere

 "În mod normal, când o astfel de prevedere legală privind eutanasierea intră în vigoare, trebuie să dăm posibilitatea celor care vor să ia câini să poată veni să-i ia", a declarat, miercuri, Răzvan Băncescu.

Reprezentantul ASPA a precizat că, într-o primă etapă, va fi extins orarul în zilele deja stabilite pentru adopţie, respectiv luni, miercuri şi vineri, iar ulterior, în funcţie de resursele umane, programul de adopţie va fi extins marţi şi joi.

"Trebuie să găsim resurse să extindem programul de adopţii, şi aici vorbesc de resurse umane, pentru că e nevoie de o persoană care să înregistreze toate formulare", a adăugat Băncescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancescu-aspa-vrem-sa-extindem-programul-de-adoptie-in-cursul-ultimei-saptamani-au-fost-adoptati-25-de-caini-nu-am-avut-nici-macar-o-eutanasiere-11315313
11315313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.