Banca Transilvania lanseaza un card premium - MasterCard Gold Debit

Postat la 20 decembrie 2010 2428 afişări

Banca Transilvania a lansat MasterCard Gold Debit, un produs premium, cu utilizare internationala. Pentru cumparaturile efectuate la comerciantii din tara sau din strainatate, achitate cu acest card, banca nu percepe niciun comision.

Pentru cardurile emise pana la data de 31 martie 2011, banca nu percepe nici comisionul de emitere de 50 de lei. Cardul se acorda pe o perioada de 3 ani.

"Este un produs conceput pentru persoanele cu un statut social important, care reprezinta top managementul companiilor mari, oameni de afaceri sau persoane cu profesii de succes. Medicii, avocatii, notarii sunt un exemplu, in acest sens", explica Gabriela Nistor, director executiv pentru retail banking in cadrul Bancii Transilvania. "Consideram ca un client care detine deja un card de credit premium trebuie sa beneficieze de servicii premium si la cardul de debit."

Cardul se alimenteaza in lei si poate fi utilizat oriunde in lume, facandu-se automat conversia in moneda tarii respective.

Pentru calatoriile in strainatate, utilizatorii vor putea beneficia de asigurare pentru cheltuieli medicale de urgenta in caz de accident sau de imbolnavire, pentru intarzierea bagajelor sau a zborului, pentru cheltuieli juridice in caz de accident de automobil sau pierderea actelor de identitate sau asigurare de deces. Pentru a beneficia de aceste servicii, clientul trebuie sa achite cu MasterCard Gold Debit cheltuielile aferente calatoriei sau, in ultimele trei luni pana la inceperea calatoriei, sa efectueze plati de cel putin 300 de lei cu acest card.

De asemenea, posesorii unui MasterCard Gold Debit vor putea beneficia de acces gratuit in Salonul Business Class al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti si in saloanele business ale Aeroportului International Cluj-Napoca, de discounturi intre 5% si 25% la comerciantii parteneri inclusi in programul MasterCard Elite, de furnizare de numerar sau de inlocuirea cardului in regim de urgenta in cazul pierderii sau al furtului.

Cu MasterCard Gold Debit pot fi achitate, direct de la bancomatele Bancii Transilvania, facturile Vodafone, Orange, Cosmote, RCS-RDS, Avon, Electrica si ApaServ Satu Mare.

Banca isi completeaza astfel portofoliul sau de produse, care cuprinde 16 tipuri de carduri de debit sau de credit. Banca Transilvania este de 10 ani pe piata cardurilor din Romania, iar portofoliul sau cuprinde in prezent peste 1.800.000 de carduri emise.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-lanseaza-un-card-premium-mastercard-gold-debit-7833514
7833514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.