Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank din Republica Moldova

Postat la 16 ianuarie 2018 167 afişări

Banca Transilvania (BT) a devenit acţionar al Victoriabank, a treia cea mai mare bancă din Republica Moldova, având o participaţie de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), se arată într-un comunicat transmis marţi de BT către Bursa de Valori Bucureşti.

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank din Republica Moldova

„Este pentru prima oară în ultimii 10 ani când o bancă din afara Republicii Moldova investeşte pe această piaţă. Banca Transilvania a anunţat în noiembrie 2017 planul de a investi în Republica Moldova, iar între timp a primit aprobarea pentru achiziţie din partea autorităţilor de supraveghere din

România şi Republica Moldova - Banca Naţională a României, Banca Naţională a Moldovei şi Consiliul Concurenţei din Republica Moldova”, se arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.