Banca Italo Romena lansează creditul imobiliar „You@Home”

Autor: Ioana Mihai Postat la 21 septembrie 2011 46 afişări

Banca Italo Romena adaugă în ofertă un nou produs de creditare destinat persoanelor fizice – Creditul imobiliar „You@Home”. Creditul poate fi acordat în lei sau în euro, pe o durată de până la 30 de ani. Creditul se adresează celor care doresc să-şi achiziţioneze sau să îşi renoveze locuinţa, iar suma împrumutată poate ajunge până la 100.000 de euro sau echivalentul în lei.

La creditul imobiliar "You@Home" dobânzile sunt diferenţiate în funcţie de durata creditului: marjele ce se adaugă la valoarea indicelui Robor la 3 luni pornesc de la 2,50%, respectiv de la 3,50% peste valoarea indicelui Euribor la 3 luni.

Clienţii creditului imobiliar "You@Home" nu plătesc comisionul de administrare credit în primul an, iar în cazul rambursării anticipate comisionul este zero, oricând pe durata derulării contractului de credit.

"Continuăm să fim o bancă apropiată de segmentul retail în teritoriile în care suntem prezenţi prin produse şi servicii care, în ciuda conjuncturii actuale, pot aduce acestuia un plus de valoare", a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Băncii Italo Romena.

Din 2001, Banca Italo Romena şi-a dezvoltat treptat reţeaua teritorială şi portofoliul de clienţi. Dintr-o bancă orientată la început către segmentul corporate, în special către societăţile italiene, aceasta s-a îndreptat, cu timpul, şi către societăţile româneşti şi către segmentul retail. În România Banca Italo Romena are o reţea de 22 de agenţii, dintre care 5 în Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-italo-romena-lanseaza-creditul-imobiliar-you-home-8781243
8781243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.