Banca de export-import a României se mută în Palatul Kiseleff

Autor: Ioana Matei Postat la 31 iulie 2013 76 afişări

Eximbank, banca de export-import a României are un nou sediu central: o vilă din bulevardul Kiseleff, care a fost timp de multi ani sediul central al unei banci olandeze.

Noul sediu Eximbank ocupa astfel 3,800 mp in una dintre cele mai cunoscute vile din Bucuresti. Palatul Kiseleff se afla in districtul central de afaceri al Bucurestiului, la cateva minute distanta de piata Victoriei, vis-a-vis de parcul Kiseleff. Proprietatea ofera aroximativ 6,000 mp de birouri clasa A.

Cladirea a fost construita in urma cu mai bine de 100 de ani si a intrat in Patrimoniul Regal in 1910, sub domnia Regelui Carol I. Renovat de arhitectul Grigore Cerchez, Palatul Kiseleff a fost resedinta in care Regele Mihai si-a petrecut  anii copilariei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kiseleff,
banca,
export,
import,
palat
/actualitate/banca-de-export-import-a-romaniei-se-muta-in-palatul-kiseleff-11187199
11187199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.