Banca ce deschide gratuit clienţilor conturi pentru plata defalcată TVA

Autor: Georgiana Călin Postat la 04 octombrie 2017 158 afişări

Libra Internet Bank deschide gratuit clienţilor săi conturi pentru plata defalcată a TVA. Conturile de TVA vor fi deschise automat, fără niciun cost din partea clienţilor şi vor beneficia de comisioane zero de deschidere şi administrare.

Banca ce deschide gratuit clienţilor conturi pentru plata defalcată TVA

Clienţii beneficiază de activare automată a contului de TVA cu condiţia efectuării cel puţin a unei tranzacţii în primele 90 zile sau dacă îşi exprimă dorinţa, printr-un simplu email, de a păstra contul. Altfel, contul acesta va fi închis, urmând că activarea ulterioară să aibă loc prin completarea unei cereri specifice în acest scop.

„Venim astfel în spijinul clienţilor noştri pentru că aceştia să se poată adapta rapid condiţiilor legislative. Continuăm astfel să ne respectăm promisiunea de a oferi soluţii cât mai eficiente şi adaptabile, în pas cu dinamică pieţei şi a sistemului legislativ, celor care ne oferă încrederea lor” a declarat Cristian Petrec, director general adjunct al Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are o cota de piaţă de 1%, în primele şase luni ale anului 2017 înregistrând active totale în valoare de 4,15 miliarde de lei şi un profit net de 23,96 de milioane de lei. Libra Internet Bank are o reţea teritorială de 50 de sucursale care deservesc clienţi din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate şi agribusiness, precum şi un canal digital care oferă clienţilor servicii online.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.