Bamboo din Mamaia a fost demolat. Clubul nu avea autorizatie de constructie

Postat la 17 mai 2011 51 afişări

Clubul Bamboo din statiunea Mamaia a fost demolat marti dimineata pentru ca nu avea autorizatie de constructie, actiunea fiind coordonata de Directia Lucrari Publice din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, sub supravegherea jandarmilor.

Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial in Constructii Constanta, Gigi Chiru, operatiunea de demolare a clubului s-a desfasurat fara incidente , fiind prezenti si proprietarii clubului, care au recuperat ceea ce s-a mai putut. "Ei nu au incotro si trebuie sa demoleze pentru ca sunt in ilegalitate. Eu, in nume personal, pentru binele statiunii Mamaia, as fi preferat ca un astfel de club sa fi functionat legal si sa aiba toate autorizatiile necesare. Insa legea trebuie respectata si de un astfel de brand, la fel ca toata lumea", a declarat Gigi Chiru. Actiunea a fost coordonata de reprezentanti ai Directiei Lucrari Publice din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si a fost executata sub supravegherea unor echipaje de jandarmi ai Gruparii Mobile "Tomis" Constanta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bamboo,
mamaia,
demolare
/actualitate/bamboo-din-mamaia-a-fost-demolat-clubul-nu-avea-autorizatie-de-constructie-8270830
8270830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.